VW-Transporter specialist
Onderhoudsservice
Brede afleverpakketten
Tekst - Ombouw

Caddy's bekijken vlak bij Schoonhoven

Voor een ruim aanbod Caddy’s bezoekt u onze showroom in Lopik, in de buurt van Schoonhoven. Autohuis Benschop is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van jonge (gebruikte) modellen voor een eerlijke prijs en met een aantrekkelijke kilometerstand. Wilt u ook genieten van het comfort en de ruime laadruimte van een Caddy? Schakel dan onze specialisten in.

Wenst u meer informatie?

Bel direct 0348 55 1200

Een ruim assortiment Caddy’s in de buurt van Schoonhoven

U vindt bij ons autohuis als VW-specialist, vlak bij Schoonhoven, diverse modellen Volkswagen Caddy’s en kiest zo eenvoudig uw geschikte bedrijfswagen. De modellen beschikken over diverse accessoires, zoals airco, cruise control en ingebouwde navigatie. Alle accessoires zijn bij de prijs inbegrepen. U profiteert na aanschaf van een Caddy van onze complete service. Zo maakt u gebruik van ons afleverpakket, die u naar wens inricht. Voor onderhoud, apk-keuringen en reparaties schakelt u ook onze specialisten in, die allen BOVAG-erkend zijn. Onze onderhoudsspecialisten beschikken enkel over officiële apparatuur en gereedschappen om uw Caddy perfect af te leveren en een uitstekende service in onderhoud te garanderen.

Autohuis Jan Benschop logo
Autohuis Jan Benschop
Tekst - Ombouw

Bekijk ons assortiment en vraag een proefrit aan

Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten. Ook is het mogelijk om ons aanbod Caddy’s online te bekijken en een proefrit aan te vragen op onze locatie in Lopik, dicht bij Schoonhoven. Voor vragen over ons bedrijf of voor deskundig advies bereikt u ons telefonisch via 0348 55 1200 of per e-mail naar info@janbenschop.nl.
Autohuis Jan Benschop logo
Autohuis Jan Benschop

© Autohuis Jan Benschop 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM