Caravelle met dubbele cabine in Lopik

Voor het bekijken en kopen van een VW Caravelle met dubbele cabine komt u naar onze showroom in Lopik, vlak bij Schoonhoven en Nieuwegein. Autohuis Benschop is specialist in jongere modellen van het merk Volkswagen en helpt u aan een bedrijfswagen die bij u past. Geniet van comfort en vergroot uw rijplezier met dit degelijke model. Onze verkoopspecialisten denken met u mee om een bedrijfswagen aan te schaffen, passend bij uw bedrijf. U profiteert bij ons van een compleet aanbod in aflevering, onderhoud en reparatie voor een eerlijke prijs en een aantrekkelijke kilometerstand.

Een Caravelle met dubbele cabine kopen in onze showroom in Lopik

Als specialist in luxe bedrijfswagens verkopen wij diverse VW Caravelle modellen met dubbele cabine in onze showroom in Lopik, dicht bij Schoonhoven en Nieuwegein. Als VW-specialist bieden we u ook een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice aan. U laat uw auto apk-keuren door onze BOVAG-erkende monteurs, die u ook inschakelt voor schadereparaties, defecten en onderhoudsbeurten. Wij beschikken enkel over officiële VW-apparatuur en gereedschappen, waardoor we uw auto optimaal onderhouden. Voor het bespreken van leasevormen maakt u een afspraak met onze verkoopspecialisten, die u helpen aan een persoonlijk pakket. Naast de Caravelle met dubbele cabine vindt u in onze showroom in Lopik, dicht bij Nieuwegein en Schoonhoven, ook VW Caddy’s en Crafters.

Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod

Als u interesse heeft in onze VW Caravelle, met of zonder dubbele cabine, dan komt u naar ons autobedrijf in Lopik, vlak bij Schoonhoven en Nieuwegein. Laat u adviseren door onze specialisten en ervaar onze persoonlijke service. U bekijkt ons aanbod ook eenvoudig en snel online, zodat u al zicht heeft op onze modellen. Ziet u iets wat u bevalt? Vraag dan direct een proefrit aan in de VW Caravelle op onze locatie in Lopik nabij Schoonhoven en Nieuwegein. Voor vragen of advies neemt u contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0348 55 1200 of per e-mail naar info@janbenschop.nl.