VW-Transporter specialist
Onderhoudsservice
Brede afleverpakketten
Tekst - Ombouw

Crafters in Nieuwegein

Bekijk ons assortiment Crafters bij ons autobedrijf in Lopik, in de buurt van Nieuwegein. Met deze luxe bedrijfswagen geniet u van optimaal comfort en mooie extra’s. U profiteert bij ons van een eerlijke prijs, persoonlijk advies en een aantrekkelijke kilometerstand. Laat u inspireren in onze showroom en schaf een bedrijfswagen aan die bij u past.

Wenst u meer informatie?

Bel direct 0348 55 1200

Bekijk onze Crafters in onze showroom vlak bij Nieuwegein

De Crafters die wij op onze locatie vlak bij Nieuwegein verkopen, staan bekend om het comfort door de lage instaphoogte, ruime laadruimte en brede schuifdeur, wat hem erg geschikt maakt als bedrijfswagen. De Crafters zijn uitgerust met diverse extra’s, waaronder een achteruitrijcamera, ingebouwde navigatie en een ergoComfort geveerde bestuurdersstoel. Als Volkswagenspecialist bieden wij hoogwaardige service en dienstverlening aan. Onze vakmensen in de onderhoudsservice werken enkel met officiële apparatuur en gereedschappen en verlenen apk-keuringen, onderhoudsbeurten en reparaties. Zij zijn BOVAG-erkend en leveren onderhoud van hoge kwaliteit.

Autohuis Jan Benschop logo
Autohuis Jan Benschop
Tekst - Ombouw

Ontdek ons assortiment Crafters

Vraag een proefrit aan bij onze zaak in Lopik, dicht bij Nieuwegein, en ervaar zelf het gebruiksgemak van de Crafters. U bekijkt ons assortiment eenvoudig online of wint advies in bij onze specialisten in de showroom. Voor meer informatie over onze andere bedrijfswagens, kunt u terecht bij onze VW Transporterspecialisten. Voor vragen of advies neemt u telefonisch contact met ons op via 0348 55 1200 of per e-mail naar info@janbenschop.nl.

Autohuis Jan Benschop logo
Autohuis Jan Benschop

© Autohuis Jan Benschop 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM