Luxe Caddy's vlak bij Nieuwegein

U kiest bij autohuis Benschop uit een ruim assortiment luxe Caddy’s op onze locatie in Lopik, vlak bij Nieuwegein. Door het kopen van een van onze bedrijfswagens geniet u van comfort, luxe en een groot laadruim. Schakel onze specialisten in voor een eerlijke prijs, hoogwaardige service en een aantrekkelijke kilometerstand.

Bekijk ons aanbod luxe Caddy’s in de omgeving Nieuwegein

In ons assortiment bedrijfswagens vindt u diverse luxe Caddy’s die wij verkopen vanuit onze locatie in de buurt van Nieuwegein. Deze auto’s staan bekend om hun comfort, laadruimte en luxe extra’s, zoals parkeersensoren, ingebouwde navigatie, cruise control en achteruitrijcamera’s. Zo bent u verzekerd van groot gebruikersgemak. U maakt een proefrit en bespreekt de aankoop met de verkoopspecialist. Naast het kopen van bedrijfswagens sluit u bij ons ook verschillende leasecontracten af. U beslist vervolgens hoe u de auto afgeleverd wilt hebben. Onze luxe Caddy’s leveren we standaard af met minimaal zes maanden apk en een vloeistof- en bandencontrole. Voor onderhoud en reparaties schakelt u ook onze specialisten in. Ons team gebruikt enkel officiële apparaten en gereedschap van Volkswagen, zodat uw Caddy optimaal onderhouden blijft.

Vraag een proefrit aan

Voor de aankoop van een luxe bedrijfswagen uit ons assortiment Volkswagen Caddy’s schakelt u ons autobedrijf in Lopik, in de buurt van Nieuwegein in. Maak online een afspraak voor een proefrit of vul ons contactformulier in. Voor vragen of advies bereikt u ons telefonisch 0348 55 1200 of per e-mail naar info@janbenschop.nl. We helpen u graag een geschikt voertuig te vinden.