Een Transporter aanschaffen bij een specialist

Bij ons autobedrijf in Lopik schaft u uw gedroomde VW Transporter aan bij een ervaren specialist. Ons autobedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van jonge, complete modellen en staat bekend om zijn hoogwaardige service en onderhoudsdiensten. U profiteert van een aantrekkelijke prijs en eerlijke kilometerstand.

Laat u voor een Transporter adviseren door een specialist

Als specialist verkopen we bij Autohuis Benschop altijd een Transporter die geschikt is voor uw bedrijf. U vindt bij ons diverse modellen met extra’s als airco, achteruitrijcamera’s, een ruime bijrijdersbank, cruise control en ingebouwde navigatie. Naast een ruime keuze geniet u bij ons ook van uitstekende aanvullende service. Zo sluit u bij ons verschillende leasecontracten af en geniet u van een complete afleverservice. Ook vindt u bij onze reparatieservice enkel officiële onderhoudsapparatuur en gereedschap dat geschikt is voor uw model Volkswagen, voor onderhoud en reparatie van hoogwaardige kwaliteit.

Bezoek onze showroom

Wilt u ook een klassieke Transporter aanschaffen bij een echte specialist? Of heeft u interesse in een andere bedrijfswagens van Volkswagen? Bezoek dan Autohuis Benschop in Lopik, vlak bij Nieuwegein en Schoonhoven, of vraag online een proefrit aan. Voor vragen of advies neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0348 55 1200 of per e-mail naar info@janbenschop.nl. We helpen u graag een geschikte bedrijfswagen te vinden.