Dé Volkswagenspecialist vlak bij Nieuwegein

Voor een betrouwbare Volkswagenspecialist bezoekt u Autohuis Benschop in Lopik, vlak bij Nieuwegein. Ons familiebedrijf staat bekend om haar uitgebreide aanbod Volkswagens en complete service. In onze showroom vlak bij Nieuwegein vindt u voornamelijk jonge (gebruikte) modellen van het merk Volkswagen, zoals onder andere de VW-Transporter en Caravelle. Dit zijn stuk voor stuk complete auto’s die u voor een eerlijke prijs en met een aantrekkelijke kilometerstand aanschaft. Naast de aankoop van een auto maakt u bij ons ook gebruik van ons servicepunt op het gebied van onderhoud en reparatie en bezoekt u onze carwash, zodat uw auto er altijd als nieuw uitziet. Voor een compleet aanbod, jarenlange ervaring en deskundig advies schakelt u ons bedrijf nabij Nieuwegein als unieke Volkswagenspecialist en Volkswagenspecialist binnen Nederland in.

Een uitgebreid aanbod bij deze Volkswagenspecialist in de buurt van Nieuwegein

U kiest uw auto uit een uitgebreid aanbod personenauto’s en bedrijfswagens. Als Volkswagenspecialist, vlak bij Nieuwegein, hebben wij ons als een van de weinige autobedrijven in Nederland gericht op de verkoop en het onderhoud van de VW-Transporter. Naast de Volkswagen Transporter vindt u in de showroom nabij Nieuwegein ook de Volkswagen CaravelleCaddy en Crafter, stuk voor stuk klassiekers die u een hoog comfort en rijplezier garanderen. Naast Volkswagens bekijkt u bij ons ook personenauto’s en bedrijfswagens van Audi, Škoda en SEAT. Laat u inspireren bij ons als Volkswagenspecialist naast Nieuwegein en vraag om deskundig advies aan onze verkoopspecialisten. Naast de aankoop van uw bedrijfsauto schakelt u ons ook in voor diverse leasevormen. Zo bieden wij u aantrekkelijke leasecontracten aan, waaronder financial en operational lease, zodat u enkel betaalt voor het gebruik van uw auto.

Onderhoud- en reparatieservice bij deze Volkswagenspecialist dicht bij Nieuwegein

Als Volkswagenspecialist in Nederland voeren we onderhoudsbeurten en reparaties uit met officiële apparatuur en gereedschap, zodat uw Volkswagen altijd de beste service geniet. Als Volkswagenspecialist voeren onze vakmensen onder andere apk-keuringen, onderhoud en reparaties uit op onze locatie in Nieuwegein. Zij helpen u de juiste onderhoudsintervallen aan te houden en hebben uitgebreide expertise van alle modellen van Volkswagen, waaronder de VW-Transporter en Caravelle, zodat uw auto altijd in optimale conditie verkeerd wanneer hij onze garage in de buurt van Nieuwegein verlaat.

Bezoek onze showroom en laat u verrassen

Bent u op zoek naar een Volkswagenspecialist en woont u in de omgeving van Nieuwegein? Kom dan langs ons autobedrijf in Lopik, naast Nieuwegein, profiteer van een aantrekkelijke prijs en hoogwaardige service en bekijk ons compleet aanbod van Volkswagen, zoals de VW-Transporter en Caravelle. Voor inzicht in ons aanbod bekijkt u onze personenauto’s en bedrijfswagens online. Voor vragen of advies bereikt u ons telefonisch via 0348 55 1200 of per e-mail via info@janbenschop.nl.