Financial Lease

Financial Lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van de auto. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de opties op het gebied van Financial Lease bij Autohuis Benschop? Graag maken wij een afspraak om u persoonlijk te adviseren.
Neem vrijblijvend en gerust contact op met een van onze collega's.. Of maak natuurlijk een vrijblijvende lease berekening, dit doet u met onze Online calculator.