Waarom Financial Lease?

Financial Lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van de auto. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaald u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Transparant product

De te leasen auto komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. Vanaf de eerste leasetermijn bent u eigener van de auto. Omdat u maandelijks een vast leasebedrag betaalt, weet u exact waar u aan toe bent. Heel transparant dus.

Aftrekbaar?

Het is mogelijk om de auto tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW te leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers de economische eigenaar van de auto. Een eventuele inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in het leasecontract, waardoor de leasetermijn nog later uitvalt. 

De autokosten, zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting, komen voor uw rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar volledig zelf in de hand. 

Wij verlangen geen andere zekerheden dan de auto die u least.

Lage leasetermijn

Met Financial Lease kunt u uw auto – inclusief opties en accessoires – voor de volledige aanschafprijs (excl. BTW) financieren. Daarbij behoren een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto ook tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandelijkse leasetermijn nog lager uitvalt. U bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk.

Samenvattend

De voordelen van Financial Lease zijn o.a.:

  • Fiscale afschrijving
  • Transparantie
  • Zelf de looptijd bepalen
  • Lage rente