Ombouw van uw bedrijfsauto:

Wij leveren alleen topkwaliteit bestelbus accessoires.

Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid staan bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. 

Als vakman verdien je immers je brood met goed gereedschap, dezelfde kwaliteit mag je ook van onze bestelbus accessoires verwachten. 

Onze sidebars, achterbeschermplaten, en raamroosters zijn niet zomaar om een bus te verfraaien, maar hebben ook zeker een functie. Deze beschermende accessoires zorgen ervoor dat een bus in optimale staat blijft en de inzittenden extra beschermd worden.
Ook kunnen wij de bus voorzien van gemakken zoals een imperiaal om net dat stukje meer laadruimte te creëren.
Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht om de bus te verfraaien denk hierbij aan sportvelgen, hoogglanszwart gespoten delen, spoilers en frontlippen. 

Al jaren staan wij bekend om de in -en verkoop van Bedrijfsauto’s van Volkswagen, klanten voelen zich bij ons thuis. Ons bedrijf is laagdrempelig en wij denken graag met u mee. Wij verstaan uw vak en begrijpen dat u soms meer wilt dan alleen een werkbus. Wij bouwen voor onze klanten dan ook al jaren dubbele cabines in. Deze cabines hebben de officiële typegoedkeuringen voor de L2 variant en deze cabines worden op locatie bij ons ingebouwd. 

Wij hebben de mogelijkheid om ABT -tuning parts te installeren op uw bedrijfsauto. Zeker nu de Transporter, Caravelle en Multivan T6.1 reeks uit is, is het fijn om net die extra uitrusting op uw bedrijfsauto te hebben. 

                                                                

Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij hebben zie dan de foto collage onderstaand met de voorbeelden wat onze klanten gekozen hebben.