Onderhoud en fabrieksgarantie 

Het onderhoud van uw bedrijfswagen of personenauto kunt u onderbrengen bij Autohuis Benschop. Het is van essentieel belang dat het juiste onderhoud op het juiste moment wordt uitgevoerd. Onze monteurs weten precies welke onderhoudsintervallen aangehouden moeten worden en bij Autohuis Benschop hebben wij alles in huis om de verschillende modellen te kunnen onderhouden. 

Reparaties, het onderhoud en de APK worden snel en efficiënt gedaan zodat u uw auto snel weer terug heeft en in optimale conditie.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Onderhoudsbeurten / reparaties  
  • APK-keuringen
  • Schadereparaties

Wij zijn BOVAG erkend.

 

Fabrieksgarantie:

U rijd een nieuwe auto en wilt graag dat de fabrieksgarantie behouden blijft. Dat is bij Autohuis Benschop geen probleem. Reparaties en onderhoud worden door ervaren monteurs met hoogwaardig gereedschap uitgevoerd, wij gebruiken dan ook uitsluitend onderleden die door de dealer geleverd worden. Dit betekent dat u ook met een nieuwe (bedrijfs) auto terecht kunt bij Autohuis Benschop voor reparaties en onderhoud. 

Volgens de Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijf toegestaan om auto's te onderhouden zonder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de auto reparatie wordt uitgevoerd door de desbetreffende dealer. Ook in dat geval kunt u uw auto bij ons brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat u garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld. 

De fabrieksgarantie kan per auto verschillen, vraag gerust vrijblijvend aan de verkoopadviseurs naar de voorwaarden.