Het team

Over ons

Al sinds 1983 is Autoservice J.A.P. Benschop actief in de autobranche. De passie voor Volkswagen Transporters heeft er toe geleid dat de mensen van Autoservice Benschop (vanaf 2018 actief onder de naam Autohuis Benschop) zich vanaf 1997 hebben gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud hiervan. 

De lijn van het specialiseren heeft zich de afgelopen jaren doorgezet en dat heeft in 2011 geresulteerd in de uitbreiding met de verkoop en het onderhoud van personenwagens. Door het toevoegen van de activiteiten rondom het onderhoud en de verkoop van personenauto’s heeft Autohuis Benschop een completer aanbod. Bij Autohuis Benschop zijn we gespecialiseerd in jonge (gebruikte) modellen. Mooie complete auto’s met zowel een aantrekkelijk kilometerstand als prijs! 

We zijn gegroeid tot een modern autobedrijf dat (inter)nationaal levert, service verleent en waarbij we ons met name richten op bedrijfswagens en personenauto’s van Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. 

Voor deze merken zijn wij ook volledig ingericht als servicepunt. Wat betekent dat we beschikken over alle officiële apparatuur en gereedschappen, kennis en vakmensen die nodig zijn om de juiste service te verlenen.

Het Team

Autohuis Jan Benschop logo
Autohuis Jan Benschop
Jan
Jan Benschop

Verkoop 
Verkoop@janbenschop.nl
06-53143905

9F9A3252
Cynthia Benschop

Verkoop
verkoop@janbenschop.nl
0348-551200

Magda
Magda Benschop

Administratief medewerkster inkoop buitenland
Administratie@janbenschop.nl
0348-551200

Albert
Albert Dijksman

Werkplaats

Marco
Marco Slingerland

Werkplaats